Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh Yiddish

21 juli 2019 - Rondrit Heelsum

Rondrit Heelsum

21 juli 2019

De eerste keer dat ik voor de club een rit organiseer en ook de laatste. De reden hiervoor is het feit dat ik op leeftijd raak en ik daarom dit jaar ook mijn privémuseum sluit voor iedereen. Ik heb het museum nu 7 jaar open, maar aangezien mijn kinderen niet veel met mijn hobby op hebben, verkoop ik te zijner tijd mijn collectie antieke fietsen, brommers, scooters, motoren, auto’s en toebehoren. Dus als u mijn collectie nog wil zien kom dan allen op zondag 21 juli bij mij de rit rijden. Het is waarschijnlijk ook de laatste keer dat we met motorvoertuigen over de Posbank mogen rijden, zoals u in alle kranten hebt kunnen lezen wil de gemeente Rheden deze afsluiten, deze heb ik in ieder geval in de rit opgenomen.

U bent 2 weken voor inschrijving van 21 juli al welkom om mijn museum te bezoeken. Wel graag vooraf aanmelden. Ook voor de rit. Dit kan per mijn telefoon of email.

Vanaf 9.00 uur is mijn collectie nog te zien onder het genot van een kopje koffie of thee, waarna ik de rit om 11 uur wil starten en rond 4 uur á half 5 wil beëindigen. Het zal een rit worden van ongeveer 70 km. Bij mij thuis heb ik veel ruimte om de auto’s met aanhanger te parkeren. Voor diegene die angst hebben dat de dwergauto uitvalt laat ik een auto ambulance meerijden die voertuig en personen mee terug neemt naar het begin waar uw auto en aanhanger staat. Ongeveer half weg de rit zullen we een pauze inlassen waar u (voor eigen rekening) wat kunt eten of drinken. Aan het einde van de rit kunt u, ook als u van ver moet komen, in verband met de tijd nog mijn privémuseum bezoeken.

Mijn adres telefoon en email zijn:

Kees v.d. Bovenkamp
Doorwertsesraat 1
6866NG Heelsum
telefoon 0653673473
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share