Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh Yiddish
Hits: 88

Drentherit 2019. Hallo Dwaccers en andere oldtimer liefhebbers. Ook dit jaar is er weer onze jaarlijkse Drentherit. Deze zal zijn op zondag 26 mei.
Bij deze zijn jullie dus ook weer van harte uitgenodigd! We starten dit keer vanaf een andere locatie en wel bij camping het Heerenhof te NieuwDordrecht. www.hetheerenhof.nl
Jullie worden verwacht vanaf 9.30 uur en we willen graag uiterlijk rijden om 10.46 uur.
De route gaat weer door onze mooie omgeving. Na afloop van de rit is er de mogelijkheid om een simpele broodmaaltijd te nuttigen voor een schappelijk prijsje en super lekker!! En nog even lekker napraten.

Opgave verplicht (als je mee wilt eten, dan weet onze gastheer ook waar hij aan toe is).

Dus houdt deze datum vrij en geef je op bij Teun: 0599-662554 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hits: 80

Schotlandrit

6-17 juni 2019

Mark Benthem

Hits: 77

Störy Revival – PS SPeicher Einbeck 13 – 16 juni 2019

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar een Störy revival treffen georganiseerd in Einbeck op het terrein van het PS Speicher museum. Het betreft een treffen van Dwergauo’s over de hele wereld. In de collectie van het museum vind je onder andere de hele dwergauto collectie van het vroegere Störy museum. Ik wil proberen om met een groep Nederlanders op donderdag 16 maart via een mooie binnendoor route naar Einbeck te rijden. Ik zal de organisatie vragen of we onze tenten weer mogen opzetten onder de bomen naast het vakwerkhuis. Wie liever in een B&B zit, er zijn mogelijkheden in Einbeck hier voor.


Het programma zier er als volgt uit:

Donderdag 13 juni:
12:00 - 18:00u Inschrijving open
Vrijdag 14 juni:
10:00 -18:00 Inschrijving open
10:00 - 22:00 Foodtruck geopend
10:00-18:00 Individuele bezichtiging van het museum (zeer de moeite waard!)
14:00 - 17:00 Gezamenlijk bezoek aan het Dwergauto depot
Zaterdag 15 juni:
9:00 - Inschrijving open
10:30 - Start rondrit naar Landhotel am Rothenberg in Volpriehausen waar we een lunch krijgen.
14:00 - Terug rit naar Einbeck
10:00 - 18:00 Zijn zowel het vrachtauto, bus en dwergauto depot geopend voor bezichtiging.
Zondag 16 juni:
Gezamenlijke rit terug naar Nederland

Heb je dus zin om mee te gaan naar dit leuke evenement geef je dan bij mij op zodat we gezellig samen via een mooie route heen kunnen rijden. Houd er rekening mee dat de tocht ongeveer 300 kilometer zal zijn vanaf Zwolle. Uiteraard mag je ook op eigen gelegenheid erheen rijden maar laat het ook in dat geval even weten zodat we weten wie er komt en eventueel een tent plaats kunnen vast houden.

Je kunt je voor de gezamenlijke heen/terugreis opgeven bij ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor het evenement zelf moet je je inschrijven bij het museum. Dat kan via de link: https://ps-speicher.de/kleinwagentreffen

Diana Solodun een van de vrijwilligsters van het museum regelt dit jaar de inschrijvingen.

Hits: 67

DWAC dames weekend

29-30 juni 2019

Gonnie Tappel

Hits: 55

Rondrit Vechtstreek 30 juni 2019

Rit voor de DWAC Op de Algemene Ledenvergadering is duidelijk de voorkeur aangegeven om “mijn” rit niet in Drenthe, maar in de Gooi-en Vechtstreek uit te zetten. In beide gebieden houd ik domicilie, dus het wordt het Gooi en de Vecht. De gebieden zijn duidelijk verschillend. Het Gooi is heide, bossen en heel dure huizen met plaatsen als Laren en Blaricum. Vele schilders van de “Larense School” hebben het landschap met de beroemde schapen vastgelegd. We vertrekken vanuit Muiderberg en gaan via Naarden Vesting richting Huizen waar we halverwege de hei opgaan. Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Lage Vuursche en via Bussum weer terug en dan via Muiden en Weesp naar de Vecht en het Gein dat we aan de stille kant zullen langsrijden. Dit gebied kenmerkt zich door mooie en heel oude rivieren. Naast de Vecht zullen we het Gein en de Amstel zien.


We rijden door Abcoude, Loenen, Vreeland en Breukelen en we zien ook Nieuwe Sluis, waar wellicht sommige mannen een herinnering hebben als militair strafkamp. De 100 km zullen we zeker halen. Misschien niet veel tijd voor interessante stops bij bezienswaardigheden. Waar we zullen lunchen is voor mij ook nog een verrassing. En ik rijd natuurlijk weer voor met mijn Austin Seven! De rit is op 30 juni en vertrekt bij: Hotel/Restaurant Het Rechthuis Googweg 1 1399 EP Muiderberg Tel: 0294-261323 Tussen 10.00 en 11.00 uur kunt u koffie drinken en “socializen” en op 11.00 uur starten we voor een mooie maar ook wat lange rit.

Tot dan! Henk van der Veen Tel: 0651706154